Zoeken

Privacy regeling

1) DATA VERZAMELING

Op deze website verzamelen we alleen data die relevant is voor uw bestelling.

Als u zich aanmeld voor onze nieuwsbrief, zal uw email adres opgeslagen en bewaard worden op de server van het bedrijf dat onze nieuwsbrief host. Momenteel is dat Campaigner

Wij gebruiken Facebook en YouTube, maar hebben geen controle over de informatie die zij van u verzamelen.

2) Wij verkopen uw informatie nooit door aan derden.

3) Wij gebruiken de informatie die we verzamelen in onze webshop niet voor verdere reclame aan u.

4) Soms adverteren we wel via facebook en het publiek dat dat genereerd. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de manier waarop zij hun informatie verzamelen.

5) Wanneer u uw gegevens wilt verwijderen uit onze webshop, kan u dat schriftelijk kenbaar maken aan Freunde@SapphireAustria.com.

6) Elke nieuwsbrief heeft een afmeldlink duidelijk zichtbaar onderaan de brief. Het gebruik van die knop zal ervoor zorgen dat uw emailadres uit de database waartoe wij toegang hebben bij Campaigner zal verdwijnen. Campaigner is de host die wij momenteel gebruiken. Wij hebben er geen controle over wat zij verder met uw emailadres doen, buiten het versturen van onze nieuwsbrief.

7) Mocht u nog specifieke vragen hebben die hier niet behandeld zijn, voelt u zich dan vrij om ons te schrijven. Dat kan naar Freunde@SapphireAustria.com, en we zullen er alles aan doen om enige twijfel bij u weg te halen over wat wij doen met onze electronische media.

Updated May 25, 2018