Zoeken

Privacy regeling

De korte versie

Zelden zult u uw contact gegevens aan ons door hoeven te geven, en mocht dat toch nodig zijn dan zullen wij ze streng bewaken. Over het algemeen kunt u overal op onze site terecht zonder ergens voor te hoeven registreren, of ons enige informatie te geven. We gebruiken zelfs geen cookies om u in het geheim te volgen. Geniet van de vrijheid om rond te kijken op onze website en gratis te downloaden uit onze bibliotheek zonder dat u gemonitord wordt.

Wat u wel aan ons door moet geven

Als u via de webwinkel iets koopt, zult u ons uw naam, adres, creditcardnummer, telefoonnummer en e-mailadres moeten doorgeven. Een redelijk normaal protocol. Heeft u toch liever niet dat uw gegevens bewaard worden, dan kunt u het beste uw bestelling telefonisch plaatsen. De persoonlijke gegevens worden dan handmatig versnipperd zodra de bestelling verzonden is.

Wat we met uw informatie doen

We hebben een van de beste software beveiligingssystemen om uw gegevens te beschermen tegen hackers. We delen NOOIT uw gegevens met anderen op wat voor manier dan ook!

Wat als u verbonden wilt zijn

De nieuwsbrief gaat alleen naar degene die zich daar bewust voor hebben opgegeven. Het kopen van een product betekent niet automatisch dat u een nieuwsbrief van ons ontvangt of enige informatie over nieuwe producten. Om onze nieuwsbrieven te ontvangen zult u zich daar bewust voor moeten opgeven. We versturen de nieuwsbrieven met onregelmatige intervallen via e-mail.