Zoeken

Over Arthur Burk

Arthur Burk is de oprichter van Sapphire Leadership Group, Inc., met het hoofdkantoor gebaseerd in Anaheim Californië. Twintig jaar geleden heeft hij zijn passie voor nieuwe inzichten omgevormd tot een bloeiend bedrijf.

Eén van Arthur’s grootste passies is dat mensen ontdekken wat Gods oorspronkelijke ontwerp van hun identiteit is, dat ze dit geboorterecht kunnen ontvangen en van daaruit leren leven.

Arthur is al meer dan dertig jaar werkzaam in de genezings- en bevrijdingsbediening. God heeft hem toegerust om een strategische aanpak te ontdekken voor dissociatieve (meervoudige) persoonlijkheidsstoornissen en satanisch ritueel misbruik, en om anderen te trainen in het begeleiden van slachtoffers naar heelheid. Door de jaren heen zijn velen vrijgezet. Hoewel dit niet een makkelijk of uitgebreid besproken thema is, kan Arthur wel veel delen vanuit zijn uitgebreide ervaringen en successen.

Arthur is veelzijdig en streeft altijd naar iets nieuws. Telkens wanneer God hem uitdaagt met onbekende thema’s, gaat hij die graag aan. Arthur is een echte baanbreker en behandelt mensen altijd met waardigheid, ongeacht hun achtergrond.

Meer informatie is te vinden op zijn website: www.theslg.com, en verder ook veel waardevol materiaal op het Sapphire YouTube kanaal.