Zoeken

Over Sapphire Ostenrijk

De Sapphire Leadership Group, Inc. (SLG) is onze moederorganisatie. SLG produceert aanhoudend nieuwe paradigma’s, dit is het kenmerkende sociale DNA ervan.

De denktank van de moederorganisatie SLG is gehuisvest in Anaheim, Californië en mist in de brede zin van het woord de gebruikelijke kenmerken van een elegante organisatie. De oprichter, Arthur Burk, leeft meer als een Spartaan dan in weelde. Het onderwijs is meer recht voor zijn raap, dan dat het van een fluwelen aanpak getuigt. De relaties zijn over het algemeen meer intens dan delicaat. Doordat de bedrijfsstrategie erop gericht is prototypes te lanceren, is het gevolg dat de producten vaak niet zo gepolijst zijn als de markt verlangt en gewend is.

Er zijn echter wel bepaalde elegante kleuren in SLG te vinden, tenminste als je daar oog voor hebt. Maar die zien alleen de fijnproevers van de minder zichtbare karaktereigenschappen van God, vaak uitgebeeld in ongewone leiders.

Wij zien bijvoorbeeld de elegantie van moed, wanneer de oprichter waarheden heeft verkondigd of een standpunt heeft ingenomen, waar heftige reacties op kwamen. Daar is de elegantie van visie te zien, wanneer zij die dingen durven te doen waar anderen niet eens over dromen. Voor hen die een oog heeft om te zien, is er zelfs de elegantie in het nemen van grote risico’s. Bijvoorbeeld wanneer wij een gok wagen met de verschoppelingen van de maatschappij; je verliest vaak, soms win je. Maar het blijft gokken, want afgedankte rommel kan zo maar een verborgen parel blijken te zijn.

Sapphire Oostenrijk is echter een spectaculair ander type organisatie, toch zijn ook wij sterk aangetrokken door de erfenis en waarden die ons door SLG nagelaten zijn. Ons sociale DNA is die van een diamant en het is onze roeping om nieuwe facetten van het karakter van God te tonen. Deze facetten zullen een katalyserend effect hebben op de waarheden die jij al kent.

Het lichaam van Christus is al rijk voorzien van vele geloofsstromen. De diversiteit van het Lichaam van Christus is een schitterend gegeven. Wij zijn echter niet een nieuwe stroming. Sommigen kennen onze God immers al vanuit hun eigen perspectief. Maar wij voegen waarheden over de elegantie van God, die wij in ons leven zelf ervaren hebben, eraan toe. Zo ben je beter in staat je wandel met God te verrijken en te versterken.

Ik ben op een gepassioneerde zoektocht naar de verschillende uitingen van de elegantie van God, die in de hele schepping te vinden zijn. Vanuit de overvloed van mijn eigen ontdekkingen zullen meer openbaringen voortkomen. Te zijner tijd zullen wij deze aanbieden, zodat ook jouw eigen reis erdoor verrijkt wordt.

Serina