Zoeken

De hand van God in de Nederlands geschiedenis Bekijk groter

De hand van God in de Nederlands geschiedenis

PG_GHDH

Een klein roer verandert de koers van een groot schip. God heeft Nederland verschillende keren gebruikt om de wereldgeschiedenis te veranderen. Het is een deel van hun ontwerp. Kom en vier Gods schat in dit land.


Dit is een set met vier cd's.

Meer details

€ 30.00

Meer informatie

Nederlandse stereotypen en grappen over hun volksaard zijn er genoeg. Maar God was er eerst, en God heeft op machtige wijze gewerkt in de geschiedenis van de Nederlanders. Zij zijn een kleine natie, zowel geografisch gezien als in inwonertal. Toch hebben ze door de hand van God diverse malen een invloed gehad op de wereldgeschiedenis, die niet in verhouding staat tot hun grootte.

Dit album kijkt naar het getij van de Nederlandse geschiedenis, selecteert die gebeurtenissen, waarin de wereldgeschiedenis werd veranderd, juist door de strategische aanwezigheid van Nederland op enig punt.

Hierna keken we naar al deze gebeurtenissen om het patroon te ontdekken. Toen we dat eenmaal konden benoemen waren we in staat om te extrapoleren waar God ook in de toekomst naar toe zou kunnen gaan, en om te onderzoeken wat het Lichaam van Christus kan doen om zich strategisch te positioneren als partner van het Koninkrijk voor de roeping van het land.

Dit album is in het Engels met Nederlandse vertaling.

Dit album werd uitgebracht in 2018.